Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Det er ikke sikkert, du tænker over det, men man kan nærmest ikke tænde for tv’et eller logge på Instagram uden at høre en voice over på blandt andet dansk.

I mange medier som for eksempel reklamer eller explainer videoer er en dansk voice over typisk en integreret og uundværlig del, når et budskab skal kommunikeres ud. 

Der er stor forskel på, om man reklamerer for smarte sneakers eller skal bruge voice over til en explainer om humanitært arbejde. Derfor er der selvfølgelig også forskel på, hvilken stemme man søger til sin voice over på dansk. 

Mandlige og kvindelige stemmer til voice over på dansk

Hos Stemmebasen.dk kan du vælge mellem mere end 100 dansktalende speakere. Vi har både mandlige og kvindelige speakere, og hver stemme har sit eget særpræg. I vores online stemmebase kan du let danne dig et overblik over vores mange forskellige dansktalende speakere. Se – og hør smagsprøver på – vores mandlige speakere og kvindelige speakere her. Vi har også mange stemmer bag kulissen, der ikke er vist her.

Vi sender dig gerne stemmeprøver fra de speakere, du overvejer til din specifikke opgave med voice over på dansk. Dermed er du sikker på at finde det helt rigtige match til netop dine behov.

Speak til dansk reklame, e-læring og meget andet

Vores professionelle indtalere kan bookes til mange forskellige slags opgaver. Vi laver blandt andet voice over på dansk til:

  • Web og sociale medier
  • Explainer videoer
  • TV-reklamer
  • Radioreklamer
  • Telefonsystem
  • E-læring


Vi har stor ekspertise indenfor lydproduktion, speak og voice over på dansk og har allerede hjulpet kunder som
Lidl og Arla

Vi glæder os til at hjælpe dig i hele processen – lige fra castingen af den helt rette dansktalende speaker til post-production og eventuelle afsluttende rettelser. 

Du kan lynhurtigt booke vores dansksprogede speakere til dansk reklamefilm eller lignede opgaver i vores online stemmebase, men du er også velkommen til at kontakte os og fortælle nærmere om dit særlige behov. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud på din opgave med voice over på dansk. 

Vore speakere

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Yay! Du får gratis lydmix med når du køber speak hos Stemmebasen!