Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Mød Jacob - manden bag Stemmebasen

Fra helt besat radionørd i 7. klasse, til professionel producer og speaker på fuldtid. Mød Jacob Hauge bag Stemmebasen. Med en utæmmelig lidenskab for lyd.

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

En idé tog form
Som 12-årige, og lige startet i syvende, fik Jacob idé til et usædvanligt initiativ: Sammen med en ven ville han starte sin egen skoleradio på Lystrup skole, der skulle udsendes til hele skolen og dens 541 elever. Skoleinspektøren og lærerne krævede ikke meget overtalelse, og inden længe blev et lokale dedikeret til skolens  – ja, faktisk landets – første selvkørende skoleradiostudie. Jacob var som besat af radiomediet og kunne ikke tænke på andet de kommende år.

Magtens korridor
Kassettebåndoptagere, højtalere og en mikrofon fra musiklokalet blev taget i brug, og et langt hvidt lydkabel forbandt det nyetableret lydstudie med det ældgamle kaldeanlæg på skolens kontor. Det eneste, der skulle til for at gå i æteren var at forbinde kablet til mixerpulten, og så var der hul i gennem til samtlige 26 klasselokaler, lærerværelse, bibliotek og mange andre rum. Sikken magt!

En rejse med passion for lyd
Siden dengang har Jacobs liv handlet om lyd, post-production, musikproduktion og professionel speak/voice-overs. Gennem to årtier skulle han forbi 15 forskellige lokale og nationale radioer som producer og studievært. Herefter blev han selvstændig og arbejdede videre med lydproduktion, speak/voice-overs og lyddesign for virksomheder i alle størrelser, både i landet og i udlandet.

Få hjælp til lyd
Og her er vi i dag. Jacob Hauge byder velkommen til Stemmebasen. Hans passion er at guide dig gennem lydjunglen og leverer speak og lyddesign, der kan mærkes og gør indtryk. Skriv eller ring, hvis du vil have Jacob til at hjælpe dig godt i gang med lyd, uanset om det er speaks, lyddesign eller lydmix. Du er altid velkommen.

Måske har du hørt os i..

Referencer

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Yay! Du får gratis lydmix med når du køber speak hos Stemmebasen!