Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

BLIV SPEAKER HOS STEMMEBASEN, OG KOM I BETRAGTNING TIL SPEAKERJOBS

Vi er i gang med et spændende projekt hos Stemmebasen. Vi vil gerne udvide vores speakerdatabase med flere speakere – gerne helt “almindelige” stemmer. Altså jer, der ikke lyder som radiospeakere med overdreven kommerciel stemmeføring. Vi vil gerne have dig med – bare som du lyder. Det er tendensen mere og mere, at “naturlig” og “ægte” sælger. Vi tror det skyldes, at modtageren responderer positivt på det autentiske. Det er en glædelig udvikling!

“Du bør da blive speaker”
Nogle mennesker har en stemme, der brænder i gennem. En stemme med særpræg. En stemme man får lyst til at lytte til igen og igen. Nogle af os får det at vide fra tid til anden, om ikke man skulle prøve at blive speaker og indlæse en bog, en reklame eller måske at låne sin stemme til en karakter i en tegnefilm.
Det er nok ikke tilfældigt, DU er endt her hos Stemmebasen, og siden du er her, du nok kommet til dét punkt, hvor drømmen om at blive speaker skal realiseres. Eller i det mindste undersøges.

Hvad kræver det at blive speaker?
Lad os starte helt nede på jorden med en god omgang realisme og slå fast, at speaker-jobbet er mere end en god stemme. Det handler selvfølgelig om stemmen, men det handler ligeså meget om f.eks. at være til rådighed, at have ordentligt udstyr, at eliminere al rumklang fra rummet, du optager i, samt at forstå branchen/markedet og at være fleksibel ift. prissætning. Men hvis du ikke forventer at leve af speak på fuldtid, kan der sagtens være gode penge i tjansen og som kan blive et godt supplement i privatøkonomien.

Hvordan kommer jeg i gang?

  1. Indtil en demo på din smartphone eller computer og send den til speak@stemmebasen.dk
  2. Udfyld formularen herunder
  3. Ønsker du optagelse, betaler du kun oprettelsesgebyr á 199,- som inkluderer en professionel redigering af din indsendte indspilning (værdi 850,-) samt upload til vores database, så du kan blive vist til vores kunder. Det koster ikke noget at lægge på siden.
  4. Ønsker du professionel speakertræning (stemmecoaching) får du ved optagelse på siden, mulighed for at deltage i vores eftertragtet online speaker-træning, der afholdes ca. én gang om måneden. Her får du ikke kun undervisning i taleteknik og stemmeføring, men også branchekendskab og tip og tricks til faktisk at få opgaver.
    Hvis der ikke er plads med det samme, kan du blive skrevet op på venteliste.

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Yay! Du får gratis lydmix med når du køber speak hos Stemmebasen!