Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Lyddesign – professionel lydproduktion fra A–Z

Hos Stemmebasen arbejder vi med lyddesign til et væld af medier. Vi kan både hjælpe med at forbedre lyden på et eksisterende projekt, eller vi kan producere et helt nyt fra start til slut. Med stor ekspertise inden for lyd skaber vi i samarbejde med dig et lydunivers, der er helt dit eget. Vi laver lyd til radio- og tv-reklamer, explainer videoer, telefonsvarer, lydbøger, podcast og meget andet. 

Vi hjælper dig i hele processen – fra speaker til lyddesign

Hvis du gerne vil skabe en radioreklame, der virkelig fanger lytterne, eller et skræddersyet lydbillede til din podcast, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an, så er du landet det rette sted. Hvis du ønsker det, kan Stemmebasen nemlig hjælpe dig i hele processen. 

Vi både konceptualiserer idéen, skriver manuskriptet, vælger den helt rette stemme blandt vores store samling af speakere og skaber og mixer det endelige resultat. Hvis prosessen virker en smule overvældende, så frygt ej – vi har mange års erfaring inden for lyd og lyddesign. Vi har for eksempel lavet speak og lyd på TV2 og Pluto TV.

Vi samarbejder med en bred vifte af professionelle speakere, og du kan derfor vælge fra et varieret udvalg af stemmetyper. Vi laver speak og voice over på dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk og flere sprog. 

En lydidentitet, der skiller sig ud

Det er ikke blot det visuelle, der karakteriserer et brand. En karakteristisk lydidentitet, der skiller sig ud fra mængden og fanger dine lyttere, kan gøre underværker. Med et skræddersyet lyddesign, der indkapsler netop dit brand, optimerer du dine chancer for at blive lagt mærke til og husket. 

Vi rådgiver dig, hvis du er i tvivl, og sammen finder vi frem til en lydidentitet, der indkapsler dit brands DNA og ræsonnerer hos din målgruppe. 

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os på telefon +45 71 92 12 12 eller mail speak@stemmebasen.dk. Du kan også få et tilbud på din opgave gennem vores kontaktformular

Vore speakere

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Yay! Du får gratis lydmix med når du køber speak hos Stemmebasen!