Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Telefon speak – professionel indtaling til dit telefonsystem

Din virksomheds telefon speak er ofte noget af det første, dine kunder møder. Med en professionel og velproduceret telefonsvarer sikrer du, at dine kunder får en god oplevelse og et godt førstehåndsindtryk, når de ringer ind til jer. 

Hvis du er på jagt efter en professionel telefonsvarerbesked, er du kommet til det rette sted. Hos Stemmebasen kan du vælge blandt et stort og varieret udvalg af professionelle speakere på flere forskellige sprog. 

Rådgivning til det perfekte telefon speak

Vi er eksperter i lyd og lyddesign og rådgiver dig gerne til at vælge den helt rigtige speaker. Mange firmaer bruger deres telefonsvarerbeskeder på kreative måder til for eksempel at give relevante informationer om virksomheden. 

Det er ikke ligegyldigt, hvordan dit telefon speak lyder, og hvilken speaker du vælger. Virksomheder varierer i forhold til type, målgruppe og budskab, og derfor kan der være stor forskel på, hvordan telefonsvarerbeskeder lyder, og hvad deres formål er.

Vi rådgiver dig, hvis du er i tvivl, og laver også gratis lydmix, når du køber et speak til telefonsvarer hos os. 

Stort udvalg af professionelle speakere til telefonsvarer

Hos Stemmebasen ved vi, at enhver opgave er unik. Det er ikke en hvilken som helst stemme, der passer til en hvilken som helst opgave. Derfor kan du vælge mellem et bredt udvalg af speakere, når du skal have lavet et telefon speak hos os. 

Vores speakere taler de mest udbredte sprog og varierer i køn og stemmetype. Vi sender gerne gratis stemmeprøver fra de speakere, du overvejer, så du er sikker på at vælge den rette til netop din opgave. 

Stemmebasen løser alle opgaver inden for speak og voice over

Udover telefon speak laver vi også speak og voice over på dansk og andre sprog til reklamer, film, hjemmesider, radio, explainer video, e-læring og andet. Du har måske allerede hørt os på Disney+ eller TV2. Vi har altid korte produktionstider og laver nem og hurtig tilretning, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være. 

Skal vi lave din telefonsvarer eller et andet speak for dig? Så kontakt os på +45 71 92 12 12 eller mail speak@stemmebasen.dk

Vore speakere

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Du får nu gratis lydmix (sound design) når du køber speaks hos os!