Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Lydproduktion: Sound design, lydidentitet, radiospots og soundscapes - på højeste niveau

Sound design og lydmix til explainer film og reklamer

Forestil dig, at du er en videograf, der har skabt en fantastisk video gennem omhyggelige feltoptagelser – måske til en explainer-film eller en tv-reklame, men lyden halter efter. Jeg kan forbedre dit projekt med et professionelt lydmix. Lad mig hjælpe dig med at flette lyd og billeder sammen på en måde, der giver et færdigt, poleret lyddesign, der matcher professionalismen på billedsiden.

Soundscapes

Få skabt dit helt eget lydunivers. Uanset om du leder efter et fængslende soundcape til din film, podcast, lydbog eller videospil, kan jeg udvikle og designe den perfekte lyd. Forestil dig en fængslende speaker/stemmeskuespiller parret med præcise lydeffekter, skræddersyet musik og en unik signaturmelodi, der vil hæve dit projekt til nye højder.

Radiospot/Radioreklame

Vil du i radioen med en fængslende radiospot, men er usikker på, hvor du skal starte, så kan Stemmebasen hjælpe. Vi konceptualiserer ideen, forfatter manus, vælger den perfekte stemme og producerer det ultimative radiospot, der rammer den rigtige målgruppe. Vi kender processen og ved hvordan vi kommer fra a til succes. Lad Stemmebasen hjælpe dig med at skabe en overbevisende radioreklame, der kan generere opmærksomhed.

Lydlogo/Lydidentitet

Transformér dit brand med en karakteristisk lydidentitet (aka lydlogo), der resonerer og fænger din målgruppe. Efterlad et varigt indtryk med skræddersyede soundscapes, der er designet til at styrke din unikke identitet. Skil dig ud i støjen – og fra mængden – med fængslende lydidentitet. Udforsk lydens kraft i dag.. med Stemmebasen!

Bliv kontaktet og hør hvordan vi kan skabe fængslende lyd til din næste kampagne!

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Du får nu gratis lydmix (sound design) når du køber speaks hos os!