Brug for hjælp?
+45 4290 1212
speak@stemmebasen.dk

Brug for hjælp?
+45 7192 1212
speak@stemmebasen.dk

Jacob Hauge Mateo - Dansk speaker/voice artist

Speak til TV reklame - Danske såvel som internationale

Vil du skille dig ud på fjernsyn, er det specielt vigtigt med et unikt speak til TV reklame. Det giver genkendelighed og personlighed til det visuelle, som giver dig mulighed for at være original. Vi har både danske såvel som udenlandske speakere til voice over.

Professionel lydproduktion til speaks

Ønsker du at skabe de helt rette, personlige og fængende speak til TV reklame eller anden digital reklame, kan du hos os være sikret en professionel lydproduktion i topklasse. 

Vi arbejder med lyddesign, lydmix og lydproduktion, og vi hjælper med lyd til alt fra radio, TV, explainers, telefon speak, lydbøger og meget mere. Vi har mange års erfaring indenfor flere typer af speaks og voice overs, og vi ved, hvad der virker, og hvor stor en forskel det gør, at have de helt rette speakere på.

Gratis rådgivning, så du finder den rette for dit speak til TV reklame

Det kan være svært at finde den helt rette speak til TV reklame, og derfor tilbyder vi også gratis rådgivning og casting, så du kan finde den perfekte stemme til dig. Vi har både mulighed for at guide dig i vores dansk voice over såvel som de internationale.

Vi har speakere, der taler:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Amerikansk
  • Norsk
  • Svensk
  • Tysk

Du kan i mellem tiden udforske vores katalog af indtalere, mandlige såvel som kvindelige speakere

Vi har samarbejdet med store som små kunder i alt fra Lidl, Arla og til Toms og Tryg. Vi er sikre på, at vi derfor også kan finde dig den helt rigtige stemme til dit brand.

Hurtig levering på 1-2 dage – baseret på tilsendte stemmeprøver

I et samarbejde med os, sørger vi for, at dine speak til TV reklame eller andre optagelser kommer hurtigt, så du kan få dine videoer, film, spots eller lignende ud og leve.

Derudover gør vi processen nem og hurtig, da du kan få tilsendt gratis stemmeprøver forud, så vi rammer præcis den tone og stil, som passer dig og dine ønsker. Kontakt os gerne for din forespørgsel på +45 7192 1212 eller på speak@stemmebasen.dk

Et lille udpluk af vores indlæsere (voice artists)

Få et godt tilbud på et speak

Få et tilbud

Du får nu gratis lydmix (sound design) når du køber speaks hos os!